Sajtbisztró

Panírozott Medve kockasajtok mascarponés mártogatóssal

Hozzávalók 2 főre:

    15 dkg mascarpone2 ek tejföl2 ek majonéz1 ek mustár2 ek finomra aprított metélőhagyma1 doboz Natúr Medve kockasajt2 ek liszt 1 tojás 0,5 pohár zsemlemorzsa 1,5 dl olaj
0 perces olvasási idő
  1. A mascarponét krémesre keverjük a tejföllel, a majonézzel és a mustárral, finoman megsózzuk. Hozzákeverjük a metélőhagymát, tálalásig hűtőbe tesszük.
  2. A natúr Medve kockasajtokat panírozzuk be a szokott módon, házilag – serpenyőben, fritőzben vagy sütőben, tetszés szerint – megsütjük. A mártogatóssal tálaljuk, zöldséghasábokat kínálhatunk mellé.

Tipp: A mártogatósba plusz 1 teáskanál dijoni mustárt is keverhetünk.

Csigó Zita, a Pasztellbarokk blog szerzőjének ajánlásával (https://pasztellbarokk.blog.hu/)

pannontej.marketing

Hozzávalók 2 főre:

    15 dkg mascarpone2 ek tejföl2 ek majonéz1 ek mustár2 ek finomra aprított metélőhagyma1 doboz Natúr Medve kockasajt2 ek liszt 1 tojás 0,5 pohár zsemlemorzsa 1,5 dl olaj

További érdekességek