Sajtbisztró

Megérkezett a Medve újdonsága! – Sajt snack természetes összetevőkből

1 perces olvasási idő

Bemutatkozik a Sajti Pajtik Tekergő, a legújabb sajt snack
Új Medve finomság érkezett a kínálatba: a Medve Sajti Pajtik Tekergő sajt snack, 100%-ban természetes összetevőkből! Egy papírtasakban 6 darab, egyenként csomagolt sajt tekercset találsz, így könnyű elcsomagolni a reggeli mellé vagy tízóraira, uzsonnára.

Finom és egészséges snack a gyerekeknek? Már a boltok polcain!
A Medve Sajti Pajtik Tekergő finom és egészséges harapnivaló, 100%-ban természetes összetevőkből, tele kalciummal, fehérjével és A-vitaminnal. Az ízletes sajt snack játékos formájával biztosan a kicsik és nagyok új kedvence lesz! Szuper kiegészítője lehet a reggeli szendvicseknek vagy a tízóraira csomagolt gyümölcsöknek, zöldségeknek!

Lendületes reggel tápláló és egészséges snack-kel
A Medve Sajti Pajtik Tekergő reggeli lendületet ad, köszönhetően sokszínű tápanyag tartalmának. Hozzájárul az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, kalciumban gazdag, ami részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. A család új kedvence, finom, egészséges sajt snack, praktikus csomagolásban.

Tudtad?

Figyelünk a környezetre: a Medve Sajti Pajtik Tekergő külső csomagolása 100%-ban papírból készül, így szelektíven gyűjthető és újrahasznosítható!

Tipp

Kóstold meg reggeli fitt szendvicsünket sárgarépával és Medve Sajti Pajtik Tekergővel! A recept ide kattintva érhető el!

pannontej.marketing

További érdekességek