Sajtbisztró

Medve sajtos zöldborsó krémleves Medve Aranyfalatokkal

Hozzávalók 4 személyre:

    4 db Medve natúr kockasajtfél kg zöldborsósó, bors ízlés szerint1 csomag friss petrezselyem1 l húsalaplé2 doboz Medve Aranyfalatok
0 perces olvasási idő

Könnyű tavaszi, nyári leves, mely könnyedén elkészíthető és nagyon finom.

Elkészítés:

A húsalaplébe belerakjuk a zöldborsót és elkezdjük főzni. Sóval, borssal és friss petrezselyemzölddel ízesítjük. Amikor a borsó megpuhul, botmixer segítségével összeturmixoljuk, majd belekeverjük a Medve kockasajtokat és felforraljuk. Forró olajban néhány perc alatt kisütjük a Medve Aranyfalatokat, majd a levessel együtt frissen, apróra vágott petrezselyemzölddel tálaljuk.

Tippek: Ízlés szerint mentával is ízesíthetjük a levest

A Bálna Bisztró receptje 

pannontej.marketing

Hozzávalók 4 személyre:

    4 db Medve natúr kockasajtfél kg zöldborsósó, bors ízlés szerint1 csomag friss petrezselyem1 l húsalaplé2 doboz Medve Aranyfalatok

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek