Panírozott Medve sajtos burger, melyet uborkás tartárral bolondítunk meg. Imádni fogjátok, ha elkészítitek.
Elkészítés:
A szokott módon, házilag panírozzuk be a Medve natúr kockasajtokat, aztán forró olajban kisütjük. Sütőben megmelegítjük a bucikat. Elkészítjük a tartármártást, melybe uborka darabokat vágtunk. Megkenjük a felmelegített bucik mindkét oldalát az uborkás tartás mártással, majd mindkét oldalra rakunk jégsalátát és paradicsom szeleteket. Bacont pirítunk egy serpenyőben. Az egyik oldalra rárakjuk a rántott Medve kockasajtokat, majd megkenjük a tetejét az uborkás tartármártással, ráhelyezzük a pirított bacon szeleteket, majd egymásra helyezzük a két buci oldalát. Frissen sült burgonyával kínáljuk!
Tippek:
Sült édesburgonyával is tálalhatjuk a burgert.
A Bálna Bisztró receptje