Medve sajtos Zummi Burger

Hozzávalók 4 személyre:

    4 db hamburger buci2 doboz Medve Natúr kockasajtUborkás tartármártásJégsalátaParadicsomBacon2 ek liszt1 tojás 0,5 p zsemlemorzsa2,5 dl olaj
1 perces olvasási idő

Panírozott Medve sajtos burger, melyet uborkás tartárral bolondítunk meg. Imádni fogjátok, ha elkészítitek.

Elkészítés:

A szokott módon, házilag panírozzuk be a Medve natúr kockasajtokat, aztán forró olajban kisütjük. Sütőben megmelegítjük a bucikat. Elkészítjük a tartármártást, melybe uborka darabokat vágtunk. Megkenjük a felmelegített bucik mindkét oldalát az uborkás tartás mártással, majd mindkét oldalra rakunk jégsalátát és paradicsom szeleteket. Bacont pirítunk egy serpenyőben. Az egyik oldalra rárakjuk a rántott Medve kockasajtokat, majd megkenjük a tetejét az uborkás tartármártással, ráhelyezzük a pirított bacon szeleteket, majd egymásra helyezzük a két buci oldalát. Frissen sült burgonyával kínáljuk!

Tippek:

Sült édesburgonyával is tálalhatjuk a burgert.

A Bálna Bisztró receptje 

pannontej.marketing

Hozzávalók 4 személyre:

    4 db hamburger buci2 doboz Medve Natúr kockasajtUborkás tartármártásJégsalátaParadicsomBacon2 ek liszt1 tojás 0,5 p zsemlemorzsa2,5 dl olaj

További érdekességek