Sajtbisztró

Medve Szeletem csípős falatok

Hozzávalók 4 főre:

    75 g joghurt0,5 ek Dijoni mustárSzínes bors (durvára őrölve)1 ek snidling50 g pirítottkenyér kocka150 g Medve Szeletem Klasszikus14 bagett szeletSaláta levél
0 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. Keverjük össze a joghurtot a mustárral, fűszerezzük sóval, borssal és a snidlinggel. Vágjuk apróra a pirított kenyér kockákat. A Medve szeleteket kenjük meg a pikáns krémünkkel, szórjuk meg az apróra vágott pirított kenyérmorzsával, tekerjük fel és átlósan vágjuk félbe. A bagett szeletekre tegyünk saláta levelet, majd tegyük rá a feltekert sajtot és tálalhatjuk is.

pannontej.marketing

Hozzávalók 4 főre:

    75 g joghurt0,5 ek Dijoni mustárSzínes bors (durvára őrölve)1 ek snidling50 g pirítottkenyér kocka150 g Medve Szeletem Klasszikus14 bagett szeletSaláta levél

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek