1 perces olvasási idő
A fánk hozzávalóit egy tálban öszszekeverjük, negyed órát pihentetjük. A töltelékhez a brokkolit megtisztítjuk, majd sós vízben megfőzzük. Kissé szétmorzsoljuk, majd a fűszerekkel, a szétnyomott sajttal és a kockákra vágott paradicsommal összekeverjük. Serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd a fánktésztából kisebb halmokat öntünk, hagyjuk szétterülni, és kis lángon kicsit átsütjük. A töltelékből kis kanállal a halmok közepére teszünk egy kicsit, majd leöntjük az alapként szolgáló fánktésztamennyiség felével. Kicsit hagyjuk sülni, majd óvatosan megfordítjuk, és készre sütjük. Köretnek kukoricás rizst kínálhatunk.
Fedezd fel többi brokkolis finomságunkat is! A sajttal töltött brokkoli tócsni receptjét itt találod!