Sajtbisztró

Medve sajtos pirítós rákkal

Medve sajtos pirítós rákkal

Hozzávalók 3 személyre:

    3 szelet teljeskiörlésű toastkenyér150 g (1 doboz) zöldfűszeres Medve szendvicskrém1 kis sárgarépa finomra reszelve1 újhagyma vékony karikákra vágva2 koktélparadicsom3 ek. főtt garnélarák
0 perces olvasási idő

A teljes kiőrlésű szeleteket enyhén pirítsuk meg, majd vastagon kenjük meg zöldfűszeres Medve szendvicskrémmel. A tetejükön osszuk el a reszelt sárgarépát és a karikára vágott újhagymát. Mindegyik szelet közepére tegyünk két szelet koktélparadicsomot. Süssük felső rácsmagasságon előmelegített sütőben 200 ° C- on 6-8 percig, vagy amíg szép aranysárgára pirul . Ezután díszítsük mindegyiket egy evőkanál főtt garnélarákkal.

Tipp: egy jó adag kevert zöldsalátával ez a szendvics akár főétel is lehet. Uborkával különösen ízletes.

Fastbridge

Hozzávalók 3 személyre:

    3 szelet teljeskiörlésű toastkenyér150 g (1 doboz) zöldfűszeres Medve szendvicskrém1 kis sárgarépa finomra reszelve1 újhagyma vékony karikákra vágva2 koktélparadicsom3 ek. főtt garnélarák

További érdekességek