Sajtbisztró

Millefeuille paradicsomból és baldaran sajtból

Hozzávalók 4 főre:

    4 fürt érett paradicsom 12 szelet Ile de France Baldaran sajt 1 üveg Pesto só, bors
0 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. Mossuk meg a paradicsomot.
  2. Vágjuk a paradicsomot vízszintesen 8 szeletre. A szeleteket sózzuk és borsozzuk meg, majd tegyünk rájuk pestot.
  3. Vágjuk az Ile de France Baldaran sajtot a paradicsomkarikáknak megfelelő méretűre és alakúra. Tegyük a sajtot a paradicsomszeletekre.
  4. Helyezzük egymásra az összes paradicsom-és sajtszeletet, majd egy fapálcikával rögzítsük.

pannontej.marketing

Hozzávalók 4 főre:

    4 fürt érett paradicsom 12 szelet Ile de France Baldaran sajt 1 üveg Pesto só, bors

További érdekességek