Sajtbisztró

Normantal sajttal készített kacsa rillettes aszalt barackkal

Hozzávalók 4 főre:

    4 db kacsacombBorsNéhány babérlevél 3 fej vöröshagyma Ízlés szerint fokhagyma Ízlés szerint aszalt barack Ile de France Normantal sajt 3 ek kacsazsír
0 perces olvasási idő

A kacsacombokat konfitáljuk le, majd ízesítsük só, bors, babérlevél, vöröshagyma és fokhagyma hozzáadásával. Ezután húzzuk le a húsról a bőrt, csontozzuk ki, majd szedjük szálaivá a húst. Vágjuk apróra az aszalt barackot, és olvasszuk meg a sajtot. Ezeket először kacsazsírral, majd a hússal keverjük össze. Ízesítsük sóval és borssal.

Végül formázzuk tetszőlegesen, és tegyük hűtőbe, hogy kidermedjen. Ezután tetszőleges formákba tesszük és hűtőben kidermesztjük.

Köretként tálaljunk hozzá rizst vagy friss salátát.

A Pavillon de Paris chéfjének ajánlásával

pannontej.marketing

Hozzávalók 4 főre:

    4 db kacsacombBorsNéhány babérlevél 3 fej vöröshagyma Ízlés szerint fokhagyma Ízlés szerint aszalt barack Ile de France Normantal sajt 3 ek kacsazsír

További érdekességek