Sajtbisztró

Padlizsántekercs Tihany Friss szendvicskrémmel, dióval és szárított paradicsommal

Hozzávalók:

    240 g lapos tégelyes Tihany Friss natúr szendvicskrém 1 közepes padlizsán Olívaolaj 20 g szárított paradicsom 1 evőkanál darált dió Frissen őrölt bors ízlés szerint
0 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. A padlizsánt hosszában kb. 1 centiméter vastagságú szeletekre vágjuk. Sózzuk meg a szeletek mindkét oldalát és hagyjuk állni 20-25 percig. A padlizsánt megszárítjuk és sütőpapírral bélelt tepsire terítjük. Enyhén meglocsoljuk olajjal, és a 200°C-ra előmelegített sütőbe helyezzük. Körülbelül 20 percig sütjük, amíg a padlizsán megpuhul és aranyszínűvé nem válik.
  2. Vágjuk finomra a paradicsomot, és keverjük össze a Tihany Friss szendvicskrémmel, a darált dióval és egy csipet sóval, borssal.
  3. A padlizsán szeleteket bekenjük a krémmel, majd feltekerjük és fogpiszkálóval rögzítjük őket.

pannontej.marketing

Hozzávalók:

    240 g lapos tégelyes Tihany Friss natúr szendvicskrém 1 közepes padlizsán Olívaolaj 20 g szárított paradicsom 1 evőkanál darált dió Frissen őrölt bors ízlés szerint

További érdekességek