Sajtbisztró

Pannónia sajtsaláta

Pannónia sajtsaláta

1 tubus majonéz

    4 dl tejföl 2 cl fehérbor2 dkg porcukor3 dkg mustár 1 db citrom20 dkg Pannónia sajt2 db alma 1/2 cs. zöldpetrezselyem
0 perces olvasási idő

A majonézt, a tejfölt és a bort jól összekverjük, majd sóval, porcukorral, citromlével és mustárral ízesítjük. A sajtot és az almákat kb. 1-1,5 cm-es kockákra vágjuk, és hozzákeverjük az elkészült salátaalaphoz. Még egyszer alaposan átforgatjuk, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt almakarikákkal, petrezselyemmel, reszelt Pannónia sajttal díszítjük.

*Elkészítési idő: 10 perc és 1-2 óra hűtés

Fastbridge

1 tubus majonéz

    4 dl tejföl 2 cl fehérbor2 dkg porcukor3 dkg mustár 1 db citrom20 dkg Pannónia sajt2 db alma 1/2 cs. zöldpetrezselyem

További érdekességek