A leveles parajt leszárazzuk, megmossuk, és apróra vágjuk, a mirelit parajt kiolvasztjuk. Kevés olajon megfuttatjuk, sózzuk, borsozzuk és belereszeljük a fokhagymát. Kevés liszttel meghintjük, tejszínnel felöntjük, kiforraljuk, belekeverjük a sajtkrémet és félretesszük. A tojásokat 4 csészébe kettesével felütjük, kevés sót adunk hozzá, villával összekeverjük. Két-két tojásból a palacsintához hasonló lepényeket sütünk, de nem fordítjuk meg, hanem amikor félig már megsült az egyik fele, megszórjuk reszelt sajttal, és hagyjuk tovább sülni egy kicsit. Tálcára csúsztatjuk, úgy, hogy továbbra is a sajtos fele legyen felfelé. Még melegen megkenjük a parajos krémmel, és jó szorosan feltekerjük. A gombákat megmossuk és felszeleteljük. Az apróra vágott vöröshagymát olajban megfuttatjuk. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, és puhára pirítjuk. A tojásos tekercseket 1-1,5 cm vastag szeletekre vágjuk és a pirított gombával tálaljuk.

1 perces olvasási idő