Sajtbisztró

Parasztkenyér rizssalátával

Hozzávalók 4 főre:

    1 uborka1 piros paprika10 szelet Medve Szeletem Klasszikus1 ek citromlé1 tk mustár2 ek joghurt1 csipet bors8 szelet parasztkenyér80 g rukkola20 g szeletelt mandula5 db paradicsom1 ek petrezselyem1 ek metélőhagyma
1 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 150 C°-ra. Főzzük meg a rizst sós vízben, majd hagyjuk kihűlni.
  1. Amíg fő a rizs pucoljuk meg az uborkát és kockázzuk fel. A paprikát vágjuk csíkokra. A lehűlt rizst tegyük egy tálba és adjuk hozzá a paprikát és az uborkát. Kockázzunk fel 2 szelet Medve sajtot és keverjük össze a citromlével, a mustárral és a joghurttal, sózzuk, borsozzuk és öntsük rá a rizssalátára.
  1. A kenyér szeleteket borítsuk be rukkolával, utána a paradicsom szeletekkel és végül a Medve szeletelt sajtokkal. Borsozzuk meg. A megpakolt kenyereket tegyük be a sütőbe kb. 3 percre. Tálaljuk a rizssalátát kettő db szendviccsel, díszítsük petrezselyemmel és metélőhagymával. És végül szórjuk meg a rizssalátát a szeletelt mandulával. Azonnal tálaljuk.

pannontej.marketing

Hozzávalók 4 főre:

    1 uborka1 piros paprika10 szelet Medve Szeletem Klasszikus1 ek citromlé1 tk mustár2 ek joghurt1 csipet bors8 szelet parasztkenyér80 g rukkola20 g szeletelt mandula5 db paradicsom1 ek petrezselyem1 ek metélőhagyma

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek