Sajtbisztró

Green Bearger

Green Bearger

Hozzávalók 1 főre:

    pikáns majonéz néhány bébisaláta levél sült lilahagyma szárított paradicsom 1 szelet Pannónia Eredeti sajt 50 g zöldfűszeres Medve sajt házi pesto 1 ek vaj 1 db hamburger buci
1 perces olvasási idő

Magas hőfokon grillezzük meg a húspogácsa mindkét oldalát 3-3 percig, dobjunk mellé egy nagyobb szelet lilahagymát és óvatosan forgassuk meg félidőben. Helyezzünk egy szelet ementáli sajtot a húspogácsára, és lefedve tegyük 60-70 °C-ra előmelegített sütőbe 4-5 perce. Amíg a húspogácsa a sajttal együtt pihen a sütőben, vágjuk félbe a hamburger bucit, kenjük meg vajjal és pirítsuk meg a belső oldalát. Ezután mehet rá egy kis pikáns majonéz, néhány levél bébisaláta, az átsütött lilahagyma karikák, néhány darab szárított paradicsom, a húspogácsa a Pannónia sajttal, még egy kis zöldfűszeres Medve sajt, a tetejére pedig egy evőkanál házi pesto.

Fastbridge

Hozzávalók 1 főre:

    pikáns majonéz néhány bébisaláta levél sült lilahagyma szárított paradicsom 1 szelet Pannónia Eredeti sajt 50 g zöldfűszeres Medve sajt házi pesto 1 ek vaj 1 db hamburger buci

További érdekességek