Sajtbisztró

Pikáns töltött palacsinta

Hozzávalók 4 főre:

    A tésztához:2 ek vaj150g liszt1 tk cukor2 tojás200 ml tejA töltéshez:5 db saláta levél20 db fekete olíva bogyó125 g piros pesto125 g csirkemell sonka150 g Medve Szeletem Zamatos
0 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. A palacsinta tésztához olvasszunk meg 1 ek vajat. Keverjük össze egy tálban a lisztet a cukorral és 1 csipet sóval. Keverjük össze a tojásokat a tejjel és adjuk hozzá a lisztet, majd az olvasztott vajat. Hagyjuk állni a tésztát 20 percig.
  2. Egy serpenyőbe tegyünk vajat, majd adjunk hozzá egy adag tésztát. Mindkét oldalát süssük aranyszínűre. Süssünk még 3 palacsintát.
  3. A töltéshez mossuk meg a saláta leveleket és szeleteljük fel az olíva bogyókat. Kenjük meg a palacsintákat a pestoval, fedjük le a saláta levelekkel, terítsük rá a csirkemell sonka szeleteket, majd a Medve sajt szeleteket és végül szórjuk meg a darabolt olíva bogyóval. Tekerjük fel és tálalhatjuk is.

pannontej.marketing

Hozzávalók 4 főre:

    A tésztához:2 ek vaj150g liszt1 tk cukor2 tojás200 ml tejA töltéshez:5 db saláta levél20 db fekete olíva bogyó125 g piros pesto125 g csirkemell sonka150 g Medve Szeletem Zamatos

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek