Sajtbisztró

Pirítós Saint Agurrel és gombával

Pirítós Saint Agurrel és gombával

Hozzávalók:

    8 szelet magvas kenyér100 g csiperkegomba1 fej endívia saláta3 paradicsom1 fej fejes saláta1 pohár joghurt1 ek. evőkanál apróra vágott petrezselyem2 ek. borecetbors130 g Saint Agur kék sajt
0 perces olvasási idő

A kenyérszeleteket megpirítjuk, majd megkenjük őket a Saint Agurrel. Felszeleteljük a gombát és a kenyérszeletekre tesszük. Az endíviát leveleire szedjük, és minden szeletre egy-egy levelet teszünk, majd megszórjuk petrezselyemmel. A salátát megmossuk, egy tálba tesszük, és hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot. Egy tálban összekeverjük a joghurtot, az ecetet és egy kis borsot, és a salátára öntjük. A pirítóst melegen tálaljuk a salátával.

Fastbridge

Hozzávalók:

    8 szelet magvas kenyér100 g csiperkegomba1 fej endívia saláta3 paradicsom1 fej fejes saláta1 pohár joghurt1 ek. evőkanál apróra vágott petrezselyem2 ek. borecetbors130 g Saint Agur kék sajt

További érdekességek