Sajtbisztró

Provance-i halszeletek

Hozzávalók 4 főre:

    2 édeskömény gumó42 közepes cukkini250 g koktél paradicsom500 g halfiléSzínes bors1 gerezd fokhagyma3 ek olaj150 g Medve Szeletem Könnyed íz150 g joghurt
1 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. Tisztítsuk meg az édeskömény gumókat, mossuk meg a cukkinit és vágjuk csíkokra. Majd mossuk meg a koktél paradicsomokat is és vágjuk félbe őket.
  2. Tisztítsuk meg a halszeleteket, szárítsuk meg, majd locsoljuk meg citromlével és sózzuk, borsozzuk. Az édesköményt és a cukkinit fokhagymás olajon süssük meg, sózzuk és borsozzuk. Adjuk hozzá a koktél paradicsomot és süssük együtt még egy kicsit megfonnyad. Tegyük a zöldségekre a halfilét, helyezzük rá a fedőt és főzzük kb 10-12 percig.
  3. Tegyük a halszeletekre a Medve sajtszeleteket, tegyük vissza a tető és hagyjuk olvadni 2-3 percig. Szedjük le a zöldségekről a halszeleteket. A zöldségeket keverjük össze a joghurttal. És tálalhatjuk is ropogós bagettel.

pannontej.marketing

Hozzávalók 4 főre:

    2 édeskömény gumó42 közepes cukkini250 g koktél paradicsom500 g halfiléSzínes bors1 gerezd fokhagyma3 ek olaj150 g Medve Szeletem Könnyed íz150 g joghurt

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek