1 perces olvasási idő
Összekeverjük a sót, borsot, édes fűszerpaprikát, fokhagyma granulátumot, barna cukrot és a vörösborecetet. A hús mindkét oldalát alaposan bemasszírozzuk a fűszerkeverékkel, vágott oldalával lefelé egy tepsire tesszük, a húst körbelocsoljuk vízzel és 130 fokos előmelegített sütőben 3 órán keresztül sütjük. Ha elpárolog a víz alóla, akkor újra töltünk hozzá. Az utolsó 1 órában pirulni hagyjuk. Az elkészült húst villa segítségével szálaira szedjük.
A kiflit kettészeljük, belül megkenjük ízlés szerint majonézzel.
A jégsalátát leveleire szedjük. Az uborkát felkarikázzuk.
Belehelyezzük a jégsalátát és uborkát. A húst elegyengetjük benne, majd ráhelyezzük a sajtot, hogy megolvadjon.