Sajtbisztró

Pulled pork szendvics

Hozzávalók 2 főre:

    2 db kifli ½ csomag Medve Szendvics Gouda szeletelt sajt ¼ kígyóuborka jégsaláta ízlés szerint majonéz A húshoz: 80 dkg sertéslapocka 1 ek só 0,5 ek durvára tört bors 1 ek édes fűszerpaprika 0,5 ek fokhagyma granulátum 50 g barna cukor 2 ek vörösborecet 2 dl víz
1 perces olvasási idő

Összekeverjük a sót, borsot, édes fűszerpaprikát, fokhagyma granulátumot, barna cukrot és a vörösborecetet. A hús mindkét oldalát alaposan bemasszírozzuk a fűszerkeverékkel, vágott oldalával lefelé egy tepsire tesszük, a húst körbelocsoljuk vízzel és 130 fokos előmelegített sütőben 3 órán keresztül sütjük. Ha elpárolog a víz alóla, akkor újra töltünk hozzá. Az utolsó 1 órában pirulni hagyjuk. Az elkészült húst villa segítségével szálaira szedjük.

A kiflit kettészeljük, belül megkenjük ízlés szerint majonézzel. 

A jégsalátát leveleire szedjük. Az uborkát felkarikázzuk. 

Belehelyezzük a jégsalátát és uborkát. A húst elegyengetjük benne, majd ráhelyezzük a sajtot, hogy megolvadjon. 

pannontej.marketing

Hozzávalók 2 főre:

    2 db kifli ½ csomag Medve Szendvics Gouda szeletelt sajt ¼ kígyóuborka jégsaláta ízlés szerint majonéz A húshoz: 80 dkg sertéslapocka 1 ek só 0,5 ek durvára tört bors 1 ek édes fűszerpaprika 0,5 ek fokhagyma granulátum 50 g barna cukor 2 ek vörösborecet 2 dl víz

További érdekességek