Sajtbisztró

Quinoa saláta grillezett natúr Medve Grill tallérral

Hozzávalók 2 személyre:

    1 doboz Medve Grill tallér natúr (2 x 70 g)100 g quinoa6 db koktélparadicsomfél kígyóuborka4 db retek2 db szárzeller3 marék madársaláta1+1 ek olívaolaj2 tk citromlésó, bors
0 perces olvasási idő
  1. A quinoát szűrőbe téve átmossuk, majd egy kis fazékba tesszük. Annyi vízzel öntjük fel, amennyi egy ujjnyira ellepi, sózzuk és addig főzzük, ameddig teljesen magába szívja a vizet. Félrerakjuk kihűlni.
  2. A zöldségeket megmossuk és felszeleteljük.
  3. Egy nagyobb tálban összekeverjük a zöldségeket az egy evőkanál olívaolajjal, és citromlével, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Összeforgatjuk.
  4. Egy serpenyőben olajat hevítünk és közepes hőfokon (kb. 100°C) megsütjük benne a sajtokat a csomagoláson kb. 8-10 percig, amíg megpuhulnak és a kérgük aranybarna lesz.
  5. A langyos quinoát összekeverjük alaposan a salátánkkal, tálalásnál pedig ráhelyezzük a sajtot.

pannontej.marketing

Hozzávalók 2 személyre:

    1 doboz Medve Grill tallér natúr (2 x 70 g)100 g quinoa6 db koktélparadicsomfél kígyóuborka4 db retek2 db szárzeller3 marék madársaláta1+1 ek olívaolaj2 tk citromlésó, bors

További érdekességek