Rántott Medve sajt bazsalikomos borsópürével

Medve Aranyfalatok bazsalikomos borsópürével

Hozzávalók 2 főre:

    1 doboz Medve Natúr kockasajt 40 dkg zöldborsó1 ek vaj1 csokor friss bazsalikom1 kk só1db tojás2 ek liszt 0,5 p zsemlemorzsa 1,5 dl olaj
0 perces olvasási idő

Szabó Jucus, az 5 hozzávaló blog szerzőjének ajánlásával:

  1. Melegítsük elő a sütőt 220 fokra.
  2. A lábasban olvasszuk fel a vajat, adjuk hozzá a borsót, és kis lángon pároljuk 10 percig.
  3. A Medve natúr kockasajtokat panírozzuk be házilag, utána tegyük a sütőpapírral bélel tepsibe és 8 perc alatt süssük készre. Ne felejtsük el félidőben megfordítani!.
  4. Míg sülnek, a friss bazsalikomot mossuk meg. A főzés utolsó percében keverjük hozzá a borsóhoz, a sóval együtt. Vegyük le a tűzről és botmixerrel pürésítsük.
  5. Frissen tálaljuk.

 

pannontej.marketing

Hozzávalók 2 főre:

    1 doboz Medve Natúr kockasajt 40 dkg zöldborsó1 ek vaj1 csokor friss bazsalikom1 kk só1db tojás2 ek liszt 0,5 p zsemlemorzsa 1,5 dl olaj

További érdekességek