Sajtbisztró

Rukkolás saláta panírozott kockasajttal

Rukkolás saláta panírozott kockasajttal

Hozzávalók 2 főre:

    1 doboz Medve Natúr kockasajt10 dkg rukkola2 közepes paradicsomfél kígyóuborka2 ek. olívaolaj2 ek liszt 1 tojás 0,5 p zsemlemorzsa
0 perces olvasási idő

Szabó Jucus, az 5 hozzávaló blog szerzője így készíti:

  1. Öntsük a salátástálba a rukkolát. Előmosottat érdemes venni, hogy ne kelljen a mosással bajlódni.
  2. Mossuk meg a paradicsomokat, vágjuk negyedekbe majd szeleteljük fel vékonyan, és mehetnek ők is a tálba.
  3. Az uborkát is mossuk meg, majd vágjuk 1,5 x 1,5 cm-es kockákra őket. Öntsük rá az olívaolajat, adjunk hozzá egy pici sót és keverjük össze.
  4. Tegyük fel a serpenyőt a tűzre melegedni. A forró serpenyőbe öntsünk egy kis olajat, és 5 perc alatt, folyamatosan forgatva pirítsuk szép aranybarnára a bepanírozott Medve natúr kockasajtokat.
  5. Tálaláskor a tegyük a saláta tetejére az apróra vágott, még meleg, ropogósra sült Medve sajtot!

 

pannontej.marketing

Hozzávalók 2 főre:

    1 doboz Medve Natúr kockasajt10 dkg rukkola2 közepes paradicsomfél kígyóuborka2 ek. olívaolaj2 ek liszt 1 tojás 0,5 p zsemlemorzsa

További érdekességek