0 perces olvasási idő
Szabó Jucus, az 5 hozzávaló blog szerzője így készíti:
- Öntsük a salátástálba a rukkolát. Előmosottat érdemes venni, hogy ne kelljen a mosással bajlódni.
- Mossuk meg a paradicsomokat, vágjuk negyedekbe majd szeleteljük fel vékonyan, és mehetnek ők is a tálba.
- Az uborkát is mossuk meg, majd vágjuk 1,5 x 1,5 cm-es kockákra őket. Öntsük rá az olívaolajat, adjunk hozzá egy pici sót és keverjük össze.
- Tegyük fel a serpenyőt a tűzre melegedni. A forró serpenyőbe öntsünk egy kis olajat, és 5 perc alatt, folyamatosan forgatva pirítsuk szép aranybarnára a bepanírozott Medve natúr kockasajtokat.
- Tálaláskor a tegyük a saláta tetejére az apróra vágott, még meleg, ropogósra sült Medve sajtot!