Sajtbisztró

Rukkolás mártogató Medve sajttal

Rukkolás mártogató Medve sajttal

Hozzávalók 4 személyre:

    75 g (fél doboz) zöldfűszeres Medve szendvicskrém3 ek. finomra vágott rukkola2 ek. joghurt1 ek. citromlésó, frissen őrölt bors
0 perces olvasási idő

A rukkolás mártogatóhoz először mossuk meg és szárítsuk le a rukkola leveleket, majd vágjuk őket finomra. Ezután egy kis tálkában keverjük össze a sajtkrémmel és a joghurttal.
Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük egy evőkanál citromlével. Díszítésként tegyünk a krém tetejére néhány egészben hagyott rukkola levelet.

Tipp: A rukkolás szósz tökéletesen illik grillezett kukoricához és csirkenyárshoz is.

Fastbridge

Hozzávalók 4 személyre:

    75 g (fél doboz) zöldfűszeres Medve szendvicskrém3 ek. finomra vágott rukkola2 ek. joghurt1 ek. citromlésó, frissen őrölt bors

További érdekességek