Sajtbisztró

Sajtkrémes-étcsokoládés brownie

Sajtkrémes-étcsokoládés brownie

Hozzávalók 4 főre:

    125 g étcsokoládé125 g vaj2 tojás150 g kristálycukor10 g vaníliás cukor75 g finomlisztegy csipet só100 g natúr Medve sajt
1 perces olvasási idő

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Gőz felett addig olvasztjuk az étcsokoládét vajjal, amíg bársonyosan sima és egynemű nem lesz. Ezt a keveréket fontos, hogy langyosan/melegen tartsuk (kb. 40-45 fokon). A tojásokat a cukorral elkeverjük, de nem habosítjuk, majd ebbe keverjük az olvasztott csokoládés vajat. Ha simára kevertük, hozzá adjuk a lisztet és a sót. A sütőformákba beleöntjük a massza felét, rávagdossuk a Medve sajtokat, majd ráöntjük a tészta másik felét is. Előmelegített 180 fokos sütőben 30-35 percig sütjük, időnként rápillantva, hogy a teteje szilárd legyen, de a közepe folyós maradjon. Miután kivettük a sütőből a brownie-t, érdemes egy kicsit hűlni hagyni, hogy könnyen vágható és szépen tálalható legyen.

A Chefparade ajánlásával

pannontej.marketing

Hozzávalók 4 főre:

    125 g étcsokoládé125 g vaj2 tojás150 g kristálycukor10 g vaníliás cukor75 g finomlisztegy csipet só100 g natúr Medve sajt

További érdekességek