1 perces olvasási idő
Az élesztős leveles tésztát elsimítjuk, 6 cm átmérőjű köröket szaggatunk belőle. Megkenjük felvert tojással és behintjük durvára vágott dió és szezámmag keverékével. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, a tészta csomagolásán jelzett módon sütjük (kb. 10-12 perc – két nagyméretű tepsit tölt meg).
Közben elkészítjük a tölteléket: A mascarpone sajtot és a felaprított camembert sajtot egy keverőtálba tesszük, belenyomunk egy gerezd fokhagymát, kissé megsózzuk és borsozzuk, majd konyhai keverőgéppel habosra keverjük.
A sajtkrémet két-két tésztakorong közé töltjük és annyi időre visszatoljuk a sütőbe, amíg a krém kissé megolvad benne. Melegen kínáljuk.
Tipp: hidegen is kínálhatjuk, ebben az esetben ne süssük meg másodszorra.