Sajtbisztró

Sajtkrémmel töltött tojás

Sajtkrémmel töltött tojás

Hozzávalók 4 személyre:

    6 db tojásfél csomó metélőhagyma100 g gépsonka100 g zöldfűszeres Medve szendvicskrémsó, frissen őrölt bors
1 perces olvasási idő

Tegyük a tojásokat egy lábasba, engedjük föl annyi hideg vízzel, ami ellepi, majd főzzük keményre őket forrástól számítva kb. 8 perc alatt. Mindegyiknek hámozzuk le a héját, vágjuk félbe, és vegyük ki a sárgáját.

A gépsonkát daráljuk le, adjuk hozzá a tojások sárgáját, az apróra vágott metélőhagymát (egy keveset tegyünk félre a díszítéshez) és a zöldfűszeres Medve krémsajtot. Keverjük simára, ízesítsük sóval és frissen őrölt borssal.

A kész krémet töltsük vissza a tojásfehérjékbe, majd tegyük legalább egy órára hűtőszekrénybe. Tálalás előtt szórjuk meg a félretett snidlinggel. Pirítóssal és zöldséghasábokkal kínáljuk.

Fastbridge

Hozzávalók 4 személyre:

    6 db tojásfél csomó metélőhagyma100 g gépsonka100 g zöldfűszeres Medve szendvicskrémsó, frissen őrölt bors

További érdekességek