Sajtbisztró

Sajtleves sajtgaluskával

Sajtleves sajtgaluskával

Hozzávalók:

    5 dkg vaj 1 kis csokor petrezselyem15-20 dkg Medve edami darabolt sajt lereszelve fehérbors vegeta 1 doboz tejföl 4 db natúr Medve kockasajt 4 evőkanál liszt 2 db tojás
0 perces olvasási idő

Vajon megfonnyasztjuk a petrezselymet, majd vízzel felengedjük. Sóval, fehérborssal, vegetával ízesítjük, majd hozzáadjuk a lereszelt laktózmentes Medve edami sajtot. Liszttel és tejföllel habarást készítünk, és behabarjuk a levest. A sajtgaluskához 4 db natúr Medve kockasajthoz (lehet ízesített is) 2 púpos evőkanál lisztet és 2 tojást adunk, sóval és fehérborssal ízesítjük. Jól összedolgozzuk és kiskanállal beleszaggatjuk a levesbe. Kb. 5 percig főzzük.

Fastbridge

Hozzávalók:

    5 dkg vaj 1 kis csokor petrezselyem15-20 dkg Medve edami darabolt sajt lereszelve fehérbors vegeta 1 doboz tejföl 4 db natúr Medve kockasajt 4 evőkanál liszt 2 db tojás

További érdekességek