Sajtos gombás grillszendvics

Hozzávalók 2 személyre:

    2 ek olívaolaj 1 kis fej vöröshagyma 20 dkg barna csiperkegomba 2 ek aprított petrezselyemzöld 1 gerezd fokhagyma 4 szelet toast kenyér 8 szelet Medve Szendvics Gouda sajt 5 dkg vaj ízlés szerint só, tarka bors
0 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. A finomra vágott vöröshagymát olívaolajon megdinsztelem, majd hozzá adom a szeletekre vágott gombát, a fűszereket, a petrezselyemzöldet, felpirítom és legvégén mehet bele a zúzott fokhagyma. Ezzel már csak átforgatom és kész is.
  2. A kenyérszeleteket megvajazom, grillserpenyőben megpirítom, majd az egyik felére teszek 2 szelet laktózmentes Medve Szendvics Gouda sajtot, erre ráhalmozom a gombás ragut, amit ismét két szelet sajt követ, befedem a másik szelet kenyérrel, összepirítom, hogy a sajt megolvadjon és forrón kínálom.

GastroHobbi ajánlásával

pannontej.marketing

Hozzávalók 2 személyre:

    2 ek olívaolaj 1 kis fej vöröshagyma 20 dkg barna csiperkegomba 2 ek aprított petrezselyemzöld 1 gerezd fokhagyma 4 szelet toast kenyér 8 szelet Medve Szendvics Gouda sajt 5 dkg vaj ízlés szerint só, tarka bors

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek