Sajtbisztró

Sajtos-sárgabarackos pohárkrém

Hozzávalók:

    240 g Tihany Friss natúr habosított szendvicskrém 150 g natúr joghurt 2 evőkanál méz 4 evőkanál zabpehely 6 db sárgabarack tisztított / héj nélküli pisztácia a díszítéshez
0 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. A krémhez keverjük össze a Tihany Friss szendvicskrémet a mézzel és a natúr joghurttal.
  2. Készítsünk elő két poharat és tegyünk bele egy-egy evőkanál zabpelyhet.
  3. A sárgabarackot vágjuk apró kockákra és tegyünk félre 4 szeletet a díszítéshez. A poharakba öntsünk körülbelül egy-egy marék kockázott sárgabarackot.
  4. Egyenletesen fedjük be a barackot körülbelül két-három evőkanál krémmel, öntsünk ismét egy-egy evőkanál zabpelyhet, majd szintezzük az alapanyagokat amíg meg nem telnek a poharak.
  5. Végül a tetejét sárgabarack szeletekkel és apróra vágott pisztáciával díszítjük.

pannontej.marketing

Hozzávalók:

    240 g Tihany Friss natúr habosított szendvicskrém 150 g natúr joghurt 2 evőkanál méz 4 evőkanál zabpehely 6 db sárgabarack tisztított / héj nélküli pisztácia a díszítéshez

További érdekességek