Sajtbisztró

Sajtos-sonkás spárga tekercs

Hozzávalók 6 főre:

    12 db zöld spárga25 g vaj25 g rukkola130 g Medve Szeletem Klasszikus12 szelet sonka1 púpozott ek mustárCukor
0 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. Mossuk meg a spárgát, pucoljuk meg majd vágjuk le a fás részeket. Kezdjünk el vizet forralni, amibe beletesszük a vajat, a sót és a cukrot. Forraljuk a spárgát 4-5 percig. Vegyük ki a vízből és szárítsuk meg.
  1. Közben mossuk meg a rukkolát és szárítsuk meg. Helyezzük a sajtokat egy tálra, tegyük rá a sonka szeleteket majd kenjük meg a mustárral. Ezután tegyük rá a rukkolát és végül a spárgát, majd tekerjük fel.

pannontej.marketing

Hozzávalók 6 főre:

    12 db zöld spárga25 g vaj25 g rukkola130 g Medve Szeletem Klasszikus12 szelet sonka1 púpozott ek mustárCukor

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek