Sajtbisztró

Sajtos borkorcsolya falatkák

Sajtos borkorcsolya falatkák

Hozzávalók 8 személyre:

    2 francia baguette30 dkg szárított sertéssonka (vékonyra szeletelt)2 csomag Milkana Caractére sajt20 szem olívaolajban pácolt aszalt paradicsom10 dkg zelleres fűszervaj15 - 20 szem pucolt dió
1 perces olvasási idő

A jó társaságban a beszélgetéseket a minőségi borok kóstolása még hangulatosabbá teszi. De a mértékkel fogyasztott bor is megárthat, hogyha nem eszünk hozzá valamit. A karakteres ízű lágy sajt dióval, és szárított sonkával kitűnő kísérője lesz a társalgásnak!

• A baguette -et vágjuk ujjnyi szeletekre
• A sajtszeleteket vágjuk ketté
• A szárított sonkát vágjuk 5 – 6 cm hosszú csíkokra
• Kenjük meg vékonyan a zelleres fűszervajjal a baguette szeleteket
• Helyezzük rá egy – egy szárított sonka csíkot
• Tegyük rá a hengerré hajtott sajtszeletet
• Helyezzük a sajtra az aszalt paradicsomot
• szúrjuk át az egészet fogpiszkálóval

Ajánlat
Tálaljuk pucolt dióval, sajttal.
Aszalt paradicsom helyett aszalt szilvával vagy datolyával is készíthetjük.

Keresse a Milkana szakács szendvicsötleteit a NoSalty receptoldalon!

Fastbridge

Hozzávalók 8 személyre:

    2 francia baguette30 dkg szárított sertéssonka (vékonyra szeletelt)2 csomag Milkana Caractére sajt20 szem olívaolajban pácolt aszalt paradicsom10 dkg zelleres fűszervaj15 - 20 szem pucolt dió

További érdekességek