A csirkemelleket vékony szeletekre vágom, és vegetával befűszerezem. Egy kicsit hagyom, hogy átvegye a fűszerkeverék ízét. A sárgarépát és a póréhagymát vékony karikákra szelem és egy megfelelő méretű lábasba teszem. A serpenyőben kevés olajat hevítek, és a lisztbe forgatott fűszeres húsokat a meleg zsiradékban pirosra sütöm. Ha a hús már piros, akkor beteszem a zöldségek mellé, felöntöm vízzel és összepárolom. Csak annyi vizet öntök alá, hogy valóban párolódjanak, ha hamar elpárolog, akkor inkább később pótlom. Amíg a húsos-zöldséges egyveleg párolódik, addig felvágom a sajtot, és egy tálban simára kevert tejfölbe teszem. A sajtos tejfölt a húshoz adom, kis lángon összeforralom, kevés vegetával ízesítem, és petrezselymes burgonyával tálaljuk.

1 perces olvasási idő