Sajtbisztró

Sajtos halkrokett

Sajtos halkrokett

Hozzávalók:

    40 dkg mirelit halfilé 30 dkg burgonya 1 cs. zöldpetrezselyem 2 db tojás 10 dkg Pannónia sajt 8 dkg liszt 3 dl olaj szerecsendió őrölt bors, só
0 perces olvasási idő

A felengedett halfilét és a nyers burgonyát ledaráljuk. Összedolgozzuk a fűszerekkel, az apróra vágott petrezselyemmel, a felvert tojásokkal és a lereszelt sajttal. Vizes kézzel kis gombócokat formázunk belőle, lisztben meghempergetjük, és forró olajban kis lángon kisütjük. Vajas zöldség és tartármártás illik hozzá.

Fastbridge

Hozzávalók:

    40 dkg mirelit halfilé 30 dkg burgonya 1 cs. zöldpetrezselyem 2 db tojás 10 dkg Pannónia sajt 8 dkg liszt 3 dl olaj szerecsendió őrölt bors, só

További érdekességek