Sajtbisztró

Sajttal grillezett burgonya

Hozzávalók 3 főre:

    2 csomag Medve Szeletem Klasszikus3 burgonyaolívaolajbors
1 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. Mossuk meg a hámozatlan burgonyát, majd forraljuk fel sós vízben. A burgonya méretétől függően a főzési idő változhat. Figyeljünk arra, hogy a burgonya ne legyen túl puha, ezt egy késsel vagy hústűvel tudjuk ellenőrizni.
  2. Vágjuk félbe a Medve sajtszeleteket.
  3. Hagyjuk hűlni néhány percig a főtt burgonyákat. Irdaljuk be a burgonyákat 2-3 mm-enként. Itt vessük be a két fakanalat: tegyük a burgonya két oldalára és ekkor kezdjük el bevagdosni, így a fakanál segít abban, hogy ne vágjuk be túl mélyen a burgonyákat.
  4. Tegyük a burgonyákat a kerámiatálba, sózzuk, borsozzuk és kenjük meg olívaolajjal. Ezután tegyük bele a résekbe az elfelezett Medve szeletelt sajtokat.
  5. Tegyük a tálat a kerti grillbe vagy a sütőbe, kb. 10-15 perc alatt elkészül.

pannontej.marketing

Hozzávalók 3 főre:

    2 csomag Medve Szeletem Klasszikus3 burgonyaolívaolajbors

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek