Sajtbisztró

Sajttal grillezett burgonya

Hozzávalók 3 főre:

    A burgonyához:2 csomag Medve Szeletem Zamatos3 burgonyaOlíva olajBorsEszközök1 kerámiatál2 fakanál3 szelet Tramezzini kenyér3 tk mustár6 szelet sonka130 g Medve Szeletem Zamatos1 piros kaliforniai paprikaFél kígyóuborka
1 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. Mossuk meg a hámozatlan burgonyát, majd forraljuk fel sós vízben. A burgonya méretétől függően a főzési idő változik. Figyeljünk arra, hogy a burgonya ne legyen túl puha, ezt egy késsel tudjuk ellenőrizni.
  2. Vágjuk félbe a Medve sajtszeleteket.
  3. Hagyjuk hűlni néhány percig a főtt burgonyákat. Vágjuk be a burgonyát ¾-éig 2-3 mm vastag szeletekre. Itt vessük be a két fakanalat: tegyük a burgonya két oldalára és ekkor kezdjük el bevagdosni a burgonyát, így a fakanál segít abban, hogy ne vágjuk be túl mélyen a burgonyákat.
  4. Tegyük a burgonyákat a kerámiatálba, sózzuk, borsozzuk és kenjük meg olíva olajjal. Ezután tegyük bele a résekbe az elfelezett Medve szeletelt sajtokat.
  5. Tegyük a tálat a kerti grillbe, hajtsuk rá a tetejét és kb. 10-15 perc alatt elkészül.

pannontej.marketing

Hozzávalók 3 főre:

    A burgonyához:2 csomag Medve Szeletem Zamatos3 burgonyaOlíva olajBorsEszközök1 kerámiatál2 fakanál3 szelet Tramezzini kenyér3 tk mustár6 szelet sonka130 g Medve Szeletem Zamatos1 piros kaliforniai paprikaFél kígyóuborka

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek