Sajtbisztró

Sertésborda konyhafőnök módra

Sertésborda konyhafőnök módra

Hozzávalók:

    60 dkg sertéskaraj 4 dkg liszt 5 dkg vöröshagyma 5 dkg vaj 10 dkg gomba 10 dkg gépsonka 10 dkg zöldborsó 1/2 cs. zöldpetrezselyem1 db tojássárgája 12 dkg Karaván sajt őrölt bors, só
0 perces olvasási idő

A sertéskarajból négy egyforma szeletet vágunk, sózzuk és lisztbe mártva kevés forró zsírban megsütjük. A finomra vágott vöröshagymát vajban megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a kockákra darabolt gépsonkát. Végül beletesszük a főtt zöldborsót és a vágott zöldpetrezselymet. Sóval, őrölt borssal ízesítjük, majd a tűzről levéve belekeverjük a tojássárgáját. A ragut a hússzeletekre halmozzuk. Megszórjuk a lereszelt Karaván sajttal és előmelegített sütőben megpirítjuk. Vajban párolt zöldségekkel tálaljuk.

Fastbridge

Hozzávalók:

    60 dkg sertéskaraj 4 dkg liszt 5 dkg vöröshagyma 5 dkg vaj 10 dkg gomba 10 dkg gépsonka 10 dkg zöldborsó 1/2 cs. zöldpetrezselyem1 db tojássárgája 12 dkg Karaván sajt őrölt bors, só

További érdekességek