A Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület munkatársai 12 db körcikkelyes natúr ömlesztett sajtot kóstoltak egy vakteszt keretén belül, amiben a Medve natúr kördobozos sajt 140 g-os és 200 g-os kiszerelései bizonyultak a legfinomabbnak. A kóstolók...
Layout 1
Layout 2
Caprese szendvics
Elkészítés: A bagettet kettévágjuk. A paradicsomot karikára szeljük, a bazsalikom leveleit letépkedjük. Az olívabogyót lecsepegtetjük. A bagettre helyezzük a sajtszeleteket, rárakjuk a paradicsom szeleteket, majd az olívabogyót is. Ha szeretnénk...
Padlizsán burger Karaván grill sajttal
Elkészítés: A padlizsánt felkarikázzuk, és egy serpenyőben olajon, vagy a grillen mindkét oldalát megsütjük. A grill sajt is megpirítjuk a serpenyőben vagy grillrácson. A padlizsán szeletre rétegezzük a sajtot, aszalt paradicsomot és salátát, majd...
Layout 3
Tesztgyőztes termékeink
A Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület munkatársai 12 db körcikkelyes natúr ömlesztett sajtot kóstoltak egy vakteszt keretén belül, amiben a Medve natúr kördobozos sajt 140 g-os és 200 g-os kiszerelései bizonyultak a legfinomabbnak. A kóstolók...
Caprese szendvics
Elkészítés: A bagettet kettévágjuk. A paradicsomot karikára szeljük, a bazsalikom leveleit letépkedjük. Az olívabogyót lecsepegtetjük. A bagettre helyezzük a sajtszeleteket, rárakjuk a paradicsom szeleteket, majd az olívabogyót is. Ha szeretnénk...
Padlizsán burger Karaván grill sajttal
Elkészítés: A padlizsánt felkarikázzuk, és egy serpenyőben olajon, vagy a grillen mindkét oldalát megsütjük. A grill sajt is megpirítjuk a serpenyőben vagy grillrácson. A padlizsán szeletre rétegezzük a sajtot, aszalt paradicsomot és salátát, majd...
Fűszeres grill camembert csicseriborsó salátával
A csicseriborsó szűrőbe téve átmossuk és hagyjuk lecsöpögni. A zöldségeket megtisztítjuk és felkockázzuk, majd egy nagyobb tálban összekeverjük a csicseriborsóval. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A grill sajtot serpenyőben vagy grillen aranybarnára...