Chilis-rozmaringos sült camembert baconnel

Chilis-rozmaringos sült camembert baconnel

Hozzávalók:

    Tihany Ínyenc natúr camembert1 kk. olívaolajpiros és sárga chilipaprika szeletekrozmaring levelek1 kk. mézcitromborssült bacon és kréker a tálaláshoz
0 perces olvasási idő

A camembert sajt tetejét keresztirányban bevagdossuk, a felületét bekenjük olívaolajjal. A résekbe és a tetejére szórjuk a különböző fűszereket, rácsorgatjuk a mézet, majd 180°C-os sütőben sütjük 15-20 percet, vagy amíg a belseje folyós lesz. Sült baconnel és krékerekkel tálaljuk.

Fastbridge

Hozzávalók:

    Tihany Ínyenc natúr camembert1 kk. olívaolajpiros és sárga chilipaprika szeletekrozmaring levelek1 kk. mézcitromborssült bacon és kréker a tálaláshoz

További érdekességek