Sajtbisztró

Sült camembert fügével, dióval és pisztáciával

Sült camembert fügével, dióval és pisztáciával

Hozzávalók:

    Tihany Ínyenc natúr camembertfél marék piros héjú diófél marék pisztáciafél marék aszalt füge1-2 ek. fügelekvár
0 perces olvasási idő

Az aszalt fügét felszeleteljük, a diót és a pisztáciát apróra vágjuk. Az egészet egy kisebb tálba tesszük, hozzáadjuk a fügelekvár felét és összekeverjük. A maradék fügelekvárral megkenjük a camembert sajtot, a sütőtálba tesszük, majd elosztjuk a tetején fügés-magos keveréket. 180°C-os sütőben sütjük 25-30 percet, vagy amíg a sajt belseje folyós lesz.

Fastbridge

Hozzávalók:

    Tihany Ínyenc natúr camembertfél marék piros héjú diófél marék pisztáciafél marék aszalt füge1-2 ek. fügelekvár

További érdekességek