Sajtbisztró

Kakukkfüves-fokhagymás-borsos sült camembert

Kakukkfüves-fokhagymás-borsos sült camembert

Hozzávalók:

    Tihany Ínyenc natúr camembert1 kk. olívaolajszeletelt fokhagymagerezdekcitrom illatú kakukkfűkevés fehérborrózsabors kicsit megtörvepirítós és zöldséghasábok a tálaláshoz
0 perces olvasási idő

A camembert sajt tetejét keresztirányban bevagdossuk, a felületét bekenjük olívaolajjal. A résekbe és a tetejére szórjuk a különböző fűszereket, meglocsoljuk fehérborral, majd 180°C-os sütőben sütjük 15-20 percet, vagy amíg a belseje folyós lesz. Pirítóssal és zöldséghasábokkal tálaljuk.

Fastbridge

Hozzávalók:

    Tihany Ínyenc natúr camembert1 kk. olívaolajszeletelt fokhagymagerezdekcitrom illatú kakukkfűkevés fehérborrózsabors kicsit megtörvepirítós és zöldséghasábok a tálaláshoz

További érdekességek