Sajtbisztró

Mandulás-körtés-mézes sült camembert

Mandulás-körtés-mézes sült camembert

Hozzávalók:

    Tihany Ínyenc natúr camembert1 kk. olívaolajapróra vágott rozmaringkevés fokhagyma pálcikára vágva1 kk. mézszirupban párolt körte, pirított mandula, kalács a tálaláshoz
0 perces olvasási idő

A camembert sajt tetejét keresztirányban bevagdossuk, a felületét bekenjük olívaolajjal. A résekbe és a tetejére szórjuk a rozmaringot és a fokhagymát, rácsorgatjuk a mézet, majd 180°C-os sütőben sütjük 15-20 percet, vagy amíg a belseje folyós lesz. Szirupban párolt körtével, aprított mandulával és kaláccsal tálaljuk.

Fastbridge

Hozzávalók:

    Tihany Ínyenc natúr camembert1 kk. olívaolajapróra vágott rozmaringkevés fokhagyma pálcikára vágva1 kk. mézszirupban párolt körte, pirított mandula, kalács a tálaláshoz

További érdekességek