Sajtbisztró

Sült paprika sajtkrémmel töltve

Sült paprika sajtkrémmel töltve

Hozzávalók 4 személyre:

    10 db kisebb, piros színű paprika1 doboz ementáli sajtos Medve szendvicskrém1 kis csokor petrezselyemzöld (helyettesíthető más zöldfűszerrel)só, frissen őrölt borsolívaolaj
0 perces olvasási idő

Zamatos sült paprika sajtkrémmel és zöldfűszerekkel – ez a világ legegyszerűbb receptje. Próbáld ki! Egészséges, gyors, és az eredmény igazán megéri.

Vágd körbe a paprikák szár felőli végét úgy, hogy el tudd távolítani a magházukat. A Medve krémsajtot keverd össze sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemzölddel vagy más zöldfűszerrel. Töltsd meg a krémsajttal a paprikákat, nem kell, hogy tele legyen, inkább csak lazán. Hajtsd vissza a paprikák végeit, majd ecseteld be kívülről olívaolajjal. Végül süsd őket előmelegített sütőben, 180°C-on, körülbelül 20 percig. Fenomenális!

Fastbridge

Hozzávalók 4 személyre:

    10 db kisebb, piros színű paprika1 doboz ementáli sajtos Medve szendvicskrém1 kis csokor petrezselyemzöld (helyettesíthető más zöldfűszerrel)só, frissen őrölt borsolívaolaj

További érdekességek