Sajtbisztró

Maci Laci kedvence

Maci Laci kedvence

Hozzávalók:

    1 db hamburger buci 15 dkg húspogácsa borsos majonéz 50 g sülthagymás Medve sajt néhány bébisaláta levél 1 szelet bacon juharszirup 1 nagyobb paradicsom 1 szelet Pannónia Eredeti sajt 1 ek vaj
0 perces olvasási idő

A húspogácsa és egy nagyobb szelet paradicsom mindkét oldalát 3-3 percig magas hőfokon meggrillezzük, majd helyezzünk egy szelet ementáli sajtot a húspogácsára, és lefedve tegyük 60-70 °C-ra előmelegített sütőbe 4-5 perce. Amíg a húspogácsa a sajttal együtt pihen a sütőben, vágjuk félbe a hamburger bucit, kenjük meg vajjal és pirítsuk meg a belső oldalát. Ezután mehet rá egy kis borsos majonéz, néhány levél bébisaláta, a húspogácsa a rásütött Pannónia sajttal, egy szelet bacon, juharszirup, a sült paradicsomszelet, a tetejére pedig 3 kocka sülthagymás Medve sajt.

Fastbridge

Hozzávalók:

    1 db hamburger buci 15 dkg húspogácsa borsos majonéz 50 g sülthagymás Medve sajt néhány bébisaláta levél 1 szelet bacon juharszirup 1 nagyobb paradicsom 1 szelet Pannónia Eredeti sajt 1 ek vaj

További érdekességek