Sajtbisztró

Sütőben sült camambert karamellizált barackkal és kakukkfűvel

Sütőben sült camambert karamellizált barackkal és kakukkfűvel

Hozzávalók 2 személyre:

    2 db Tihany Ínyenc Camambert 4 db sárgabarack 50 g cukor kakukkfű ízlés szerint 2 ek olaj
0 perces olvasási idő
  1. Egy serpenyőben cukrot hevítünk, rádobjuk a felszelelt barackot és kevergetve karamellizáljuk.
  2. A camambert sajtot bevagdossuk, hőálló tálba tesszük és 1-2 evőkanál olajjal lelocsoljuk.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára pirítjuk.
  4. Tálalásnál ráhalmozzuk a karamellizált barackot és megszórjuk friss kakukkfűvel.

Hozzávalók 2 személyre:

    2 db Tihany Ínyenc Camambert 4 db sárgabarack 50 g cukor kakukkfű ízlés szerint 2 ek olaj

További érdekességek