Sajtbisztró

Sütőtökös gnocchi

Hozzávalók 2 főre:

    500 g gnocchi200 g sütőtök püré100 g Medve darabolt edami sajt2 marék dióbors
0 perces olvasási idő

A sütőtököt megtisztítjuk és 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük, majd hagyjuk langyosra hűlni. Késes aprítóba tesszük vagy botmixerrel pürésítjük. 

A gnocchit a csomagoláson írtak szerint megfőzzük és leszűrjük. Összekeverjük a sütőtök pürével, sózzuk, borsozzuk. 

A diót felaprítjuk, a sajtot apró kockára vágjuk.

Tálalásnál megszórjuk a gnocchit a dióval és sajttal.

pannontej.marketing

Hozzávalók 2 főre:

    500 g gnocchi200 g sütőtök püré100 g Medve darabolt edami sajt2 marék dióbors

További érdekességek