A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, ha kihűlt felszeleteljük. Hasonlóan készítjük el és daraboljuk fel a zellert is. A kígyóuborkát megmossuk, vékony karikákra vágjuk. A fejes saláta leveleit apró darabokra tépjük. A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk é sa zöldpaprikával együtt kis kockákra vágjuk. Az így elkészített hozzávalókat keverőedénybe tesszük. A majonézt szűrt citromlével, sóval, őrölt fehér borssal ízesítjük, majd a tejszínt hozzáöntve habverővel simára keverjük. A zöldségeket óvatosan beleforgatjuk a mártásba, majd hozzáadjuk a felkockázott Pannónia Mester ementáli sajtot. Előhűtött üvegtányérokon, jól lehűtve tálaljuk. Tetejét reszelt Pannónia sajttal meghintjük és paradicsomkarikákkal díszítjük.

1 perces olvasási idő