Sajtbisztró

Marinált Szent Jakab kagyló Crémerin sajtkrém és áfonya

Hozzávalók:

    Fejenként 1-2 db Szent Jakab KagylóReszelt citromhéjNéhány lime levél Néhány yuzu levél Crémerin sajt Tej Áfonya Bors Eldobható habzsák
0 perces olvasási idő

 

Marináljunk le fejenként 1-2 db kagylót sóval, borssal, reszelt citromhéjjal, apróra vágott lime levéllel és yuzu levéllel. A Crémerin sajtot adjuk hozzá egy kevés langyos tejhez, majd botmixerrel keverjük krémesre. Ezt a keveréket töltsük bele egy eldobható habzsákba, és nyomjunk apró pöttyöket egy tányérra, majd helyezzük a kagylókat a pöttyökre, és köréjük nyomjunk nagyobb pöttyöket a sajtkeverékből. Végül díszítsük a tányért friss áfonyával.

A Pavillon de Paris chéfjének ajánlásával

pannontej.marketing

Hozzávalók:

    Fejenként 1-2 db Szent Jakab KagylóReszelt citromhéjNéhány lime levél Néhány yuzu levél Crémerin sajt Tej Áfonya Bors Eldobható habzsák

További érdekességek