1 perces olvasási idő
A camembert sajtot 8-10 cikkre vágjuk. Lisztbe, felvert tojásba, szezámmaggal vagy mandulaforgáccsal (1:1 arány) elkevert zsemlemorzsába panírozzuk. A tojásba és a morzsába kétszer forgassuk bele, így biztosan nem folyik ki sütés közben a sajt. Sütés előtt minimum fél órára mélyhűtőbe tesszük. Az újhagymát felkarikázzuk, a fokhagymát összezúzzuk. Forró vajon egy percig sütjük, majd hozzákeverjük a zöldborsót. Sóval, frissen őrült borssal ízesítjük, kevés vizet öntünk rá, és fedő alatt hat-hét percig pároljuk. Mielőtt pürésítjük, keverjük hozzá a pestót. A panírozott sajtokat forró olajban kisütjük, papírtörlőre szedjük. Borsópürén tálaljuk, olívaolajjal meglocsoljuk és bazsalikomlevelekkel díszítjük.