Sajtbisztró

Tavaszi saláta

Tavaszi saláta

Hozzávalók:

    1 db fejes saláta 1 zacskó salátakeverék20 dkg hónapos retek 20 dkg Pannónia sajt10 dkg újhagyma 15 dkg majonéz 1 db citrom 3 dkg mustár5 cl fehér bor 1 db tojás őrölt fehér bors, só
0 perces olvasási idő

A fejes salátát megmossuk, jól lecsepegtetjük, szárazra itatjuk és apró darabokra tépjük, majd összekeverjük a vegyes salátával. További felhasználásig  hűtőszekrénybe tesszük. A retket megtisztítjuk é sa Pannónia sajttal együtt vékony csíkokra vágjuk. Az újhagymát felkarikázzuk. Keverőtálba tesszük a majonézt, sóval, szűrt citromlével, őrölt fehér borssal, mustárral, kevés fehér borral ízesítjük és habverővel simára keverjük. Az öntetet a fejes salátával, a retekkel, az újhagymával és a sajttal óvatosan összekeverjük, majd a hűtőszekrénybe tesszük. Tálaláskor tetejét finomra vágott főtt tojással és reszelt sajttal bőven megszórjuk.

Fastbridge

Hozzávalók:

    1 db fejes saláta 1 zacskó salátakeverék20 dkg hónapos retek 20 dkg Pannónia sajt10 dkg újhagyma 15 dkg majonéz 1 db citrom 3 dkg mustár5 cl fehér bor 1 db tojás őrölt fehér bors, só

További érdekességek