A lisztet langyosítsuk meg egy mély tálban, képezzünk mélyedést a közepén. Ebbe tegyük a szárított élesztőt és a cukrot. Kevés vizet öntsünk rá és hagyjuk pár percig, hogy felfusson az élesztő. Ezután adjuk hozzá a sót, a felaprított rozmaringot, az olívaolajat és a maradék vizet. Tekerjünk rá frissen őrölt borsot és kézi robotgép segítségével dagasszuk meg a tésztát. (kb. 5-6 perc) Amikor már elválik az edény falától, akkor elkészült. Formázzunk belőle egy cipót, kenjük be vékonyan olajjal, majd lefedve hagyjuk megkelni. (kb. 45 perc)
Amíg pihen a tészta, készítsük el a tölteléket. A puha vajat keverjük össze a sóval és a zúzott fokhagymával. Daráljuk le a tarját. A camembert-ek kérgét távolítsuk el és a sajtokat vágjuk apró kockákra.
Lisztezett deszkán nyújtsuk ki a tésztát kb. 70 cm x 25 cm-es téglalapra. Kenjük rá a fokhagymás vajat, szórjuk rá a darált tarját és a kockákra vágott camembert sajtot. A szélén, a hosszabbik oldalán egy 5 cm-es sávot hagyjunk üresen. A szélesebb oldaláról, a töltelékes feléről kezdjük el feltekerni. Feltekerve, ha nem elég vékony a tekercsünk, nyújthatunk, alakíthatunk rajta aszerint, hogy mekkora átmérőjű csigákat szeretnénk. 4-5 cm átmérőjű csigákból kb. 50 db lesz ekkora mennyiségű tésztából. Ebben az esetben a feltekert rúd hossza kb. 75 cm lesz, melyet 1,5 cm-es korongokra vágunk. (Egy trükk: ha felvágás előtt a tésztát betesszük 10 percre a fagyasztóba, sokkal könnyebb dolgunk lesz) A korongokat helyezzük sütőpapírral bélelt tepsibe vagy sütőlapra, tetejüket kenjük meg tojássárgájával elkevert tejjel. Tegyük előmelegített sütőbe és süssük 175 °C fokon légkeveréssel 20-25 percig, amíg a teteje kissé megpirul. Jó étvágyat!